Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  شرکت تکدانه با شرکت آبمیوه سازی کورو دانمارک قرارداد تولید مشترک آب میوه سن کویک و سن تا را که پیش از این به صورت قاچاق وارد کشور می شد را امضا کرد. محصولی که چندماهی است در کشور تولید می شود و به گفته ابراهیم رزاقی مدیرعامل و بنیانگذار شرکت کشت و صنعت تکدانه به زودی امکان صادرات آن به کشورهای دیگر فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه شرکت کورو دانمارک با بیش از 70 سال سابقه در 60 کشور جهان کارخانه دارد و با شرکت های متعدد تولید آب میوه همکاری می کند، گفت:« شرکت کورو دانمارک پیش از انقلاب در ایران فعال بود و ما بعد از گذشت 40 سال از خروج این شرکت از ایران توانستیم برای همکاری مشترک و تولید آبمیوه سن کویک در ایران قرارداد امضا کنیم و سرمایه گذاری مشترک انجام دادیم و در آینده هم قرار است با این شرکت یک کارخانه مشترک تولید آبمیوه راه اندازی کنیم.»

او با بیان اینکه برای تولید محصول جدید در کارخانه تکدانه 180 نیرو جذب شده است، گفت:« راه اندازی این خط جدید تولید باعث شده که قیمت این محصول که به صورت قاچاق وارد می شود و حدود 30 هزار تومان بود به 18 هزار تومان کاهش پیدا کند و همچنین باعث ایجاد اشتغال و ارزش افزوده شود.»

رزاقی در ادامه به مشکلات صنعت تولید آبمیوه اشاره کرد و گفت:« متاسفانه برای واردات بخشی از مواد اولیه تولید آبمیوه ها با چالش رو به رو شده ایم و جلوی آن را گرفته اند و ثبت سفارش جدید انجام نشده است. جلوی واردات مواد اولیه ای مانند تکه های هلو، پرک پرتقال را گرفته اند و همین باعث شده است که برخی از خطوط کارخانه های تولید آبمیوه تعطیل شود. الان در کارخانه خود ما 25 روز است که دو خط تولید آبمیوه پرتقال قوطی و هلو قوطی، تعطیل شده است.»

او مشکل دیگر را تامین قوطی های فلزی نوشیدنی ها عنوان کرد و گفت:« دو سال پیش قوطی های مورد نیاز کارخانه را از کره وارد می کردیم اما چون شرکت کاوه در این زمینه سرمایه گذاری و فعالیت کرد، قرار شد که نیاز داخل از طریق این شرکت تامین شود ولی حالا این شرکت به کارخانه قوطی لازم را نمی دهد و اعلام می کنند که واردات مواد تولید قوطی بامشکل رو به رو شده است و نمی توانند نیاز شرکت ها را تامین کنند.»

او با اشاره به اینکه باید پیش از تصمیم گیری و اجرای هر سیاست اقتصادی، بررسی های دقیق صورت گیرد و با کارشناسان و فعالان اقتصادی مشورت صورت گیرد، می گوید:« تصمیم گیری های خلق الساعه و اجرای آن به واحدهای تولیدی آسیب و صدمه بسیاری وارد می کند؛ اگر دولت فکر می کند که برنامه اقتصادی درست است و باید اجرایی شود؛ نباید به یکباره تصمیم بگیرد و آن را اجرایی کند بلکه باید به واحدها اطلاع رسانی کند تا آن ها شرایط را برای اجرای آن دستورالعمل و مصوبه فراهم کنند.»

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران کارخانه ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور صبح امروز سه شنبه همزمان با روز کارگر با حضور در کارخانه ایران خودرو دیزل ضمن بازدید از بخش‌هایی از کارخانه از جمله سالن خط تولید، با تعدادی از کارگران نیز گفت‌وگویی صمیمانه و چهره به چهره داشت و وضعیت شغلی و معیشتی آنها را جویا شد.

این کارخانه در مساحتی بالغ بر ۷۶۰ هزار متر مربع با ۵ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل سالانه ۲۲ هزار دستگاه محصولات باری کشنده شامل کامیون، کشنده و کامیونت و ۱۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه محصولات مسافری شامل ون، اتوبوس و مینی بوس تولید می‌کند.

یادآور می شود؛ کارخانه ایران خودرو دیزل با اهتمام ویژه دولت مردمی به امر تولید، در سال گذشته رشد تولید بیش از ۶۰۰ درصدی را محقق کرده و برای افزایش آن تا سال ۱۴۰۴ نیز هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 6092890

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام