Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:54:50 GMT

افتتاح قوطی سازی زمزم کرمانشاه؛ شاید 70 روز دیگر

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۰۸۴۳

افتتاح قوطی سازی زمزم کرمانشاه؛ شاید 70 روز دیگر

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل شرکت زمزم ایران گفت: در تلاشیم با تکیه بر توان داخلی تا 70 روز دیگر کارخانه قوطی سازی زمزم کرمانشاه را راه‌اندازی کنیم.

محمدعلی رستمیان در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه که امروز (29 مرداد) برگزار شد، بااشاره به آخرین وضعیت پروژه در حال ساخت قوطی سازی زمرم کرمانشاه، اظهار کرد: این پروژه حدود 14 تا 15 سال پیش تصویب، اما از سال 1394 عملیات اجرایی آن آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این پروژه تا سال 1397 با سرعت خوبی پیش رفت و قرار بود تا اواخر این سال افتتاح شود، اما تحریم ها، مسائل مالی و مشکلات انتقال ارز، اجرا و افتتاح آن را به تاخیر انداخت.

مدیرعامل شرکت زمزم بااشاره به اتمام مراحل احداث و خرید تجهیزات این کارخانه، گفت: نصب دستگاه ها و تجهیزات هم انجام گرفته و تنها مرحله راه اندازی آنها باقی مانده، اما از آنجایی که تجهیزات خریداری شده خارجی هستند و باید توسط کارشناسان خارجی راه اندازی شوند، برای همین در بهمن سال گذشته تعدادی کارشناس به ایران آمدند و کار راه اندازی تجهیزات را شروع کردند.

وی اضافه کرد: با وجود اینکه کار راه انداری تجهیزات در حال انجام بود و پیش بینی می شد تا اواخر اسفند هم به پایان برسد، اما شیوع بیماری کرونا باعث شد تا کارشناسان خارجی به همین بهانه کشور را ترک کنند.

رستمیان یادآورشد: از اردیبهشت ماه دوباره پیگیری‌های مجدانه‌ای را آغاز کردیم و مذاکرات متعددی با طرف خارجی انجام شد، ولی متاسفانه پاسخ دقیقی به درخواست‌های ما ندادند.

وی افزود: با بی نتیجه ماندن این پیگیری‌ها، از خارجی‌ها قطع امید کردیم و در نهایت از حدود 20 روز پیش تصمیم گرفتیم از ظرفیت شرکت‌های داخلی دانش بنیان برای راه اندازی دستگاه‌ها استفاده  کنیم.

مدیرعامل شرکت زمزم ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک تیم دانش بنیان در قوطی سازی زمزم کرمانشاه مستقر شده و مشغول انجام مطالعات، بررسی، تست و رفع نواقص دستگاه ها هستند تا در سریعترین زمان ممکن پروژه را راه اندازی کنند.

وی اعلام کرد: خوشبختانه در حال حاضر مشکل نقدینگی نداریم و تنها بحث راه اندازی تجهیزات است که مشغول انجام آن هستیم.

رستمیان بابیان اینکه پروژه قوطی سازی زمزم کرمانشاه به عنوان پروژه ای طولانی برای این شرکت حیثیتی شده، عنوان کرد: هرچند وضعیت پروژه بگونه ای نیست که مدت زمان دقیقی برای افتتاح آن اعلام کنیم، اما همه تلاش و توان خود را بکار می گیریم و پای کار آمده ایم تا ظرف 70 روز آینده این پروژه افتتاح شود.

وی افزود: با وجود اینکه در کشور یازده کارخانه زمزم داریم و هر شش ماه یکبار به آنها سرکشی می‌کنیم، اما برای تسریع در ساخت پروژه کرمانشاه هر هفته یک روز را به آن اختصاص می‌دهیم و به این استان می‌آییم تا به قول خود عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت زمزم ایران در پایان یادآورشد: پس از افتتاح این کارخانه بازهم به همراهی و حمایت مسئولین ارشد استان بویژه در بحث بازپرداخت تسهیلات نیاز داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه زمزم كرمانشاه استانی اقتصادی قوطی سازی زمزم کرمانشاه مدیرعامل شرکت زمزم راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه