Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، کارخانه قوطی سازی زمزم که رسما کار احداث آن از سال ۹۲ در مساحت ۲۲ هکتار در شهرک صنعتی بیستون کرمانشاه با سرمایه گذاری ۶۰ میلیون یورو آغاز شده، قرار است که ایران را نسبت به واردات قوطی های آلومینیومی بی نیاز کند.

میزان  تولید این واحد ۱۱۰ هزار قوطی در ساعت، ۲.۵ میلیون قوطی در روز و یک میلیارد قوطی در سال اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحد اقتصادی که در مرحله نخست قرار است قوطی های ۲۵۰ تا ۳۰۰ سی سی را تولید کند، برای ۱۴۲ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.

ماجرای کارشکنی خارجی‌ها

به گفته مدیرعامل شرکت زمزم، کارخانه قوطی سازی اکنون کاملا آماده بهره برداری است اما اپراتورهای خارجی برای راه اندازی دستگاه ها حاضر نیستند به ایران سفر کنند.

«محمدرضا رستمیان» روز چهارشنبه (۲۹ مرداد) در نشست ستاد تسهیل استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، توضیح داد: دستگاه های موردنیاز کارخانه را خریداری کرده‌ایم اما برای راه اندازی آنها باید اپراتورهای شرکت تولید کننده حضور داشته باشند.

وی افزود: علاوه بر اینکه راه اندازی این دستگاه ها در خط تولید یک کار تخصصی است، برای بهره بردن از خدمات پس از فروش شرکت باید حتما اپراتورهای خارجی حضور داشته باشند از این رو راه اندازی آنها برای شرکت هزینه بر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت زمزم، شیوع بیماری کرونا را یکی از دلایل سفر نکردن کارشناسان خارجی به ایران عنوان کرد و گفت: اواخر سال گذشته تیم کارشناس راه اندازی دستگاه ها به دلیل شیوع کرونا ایران را ترک کردند و تاکنون حاضر به بازگشت نشدند.

راهکار ایرانی زمزم

شرکت زمزم که گویا از خدمات پس از فروش دستگاه های گران قیمت خط تولید صرف نظر کرده است به دنبال استفاده از شرکت های دانش بنیان برای راه اندازی کارخانه است.

رستمیان در این رابطه توضیح داد: پس از اینکه کارشناسان خارجی کارشکنی کردند برای راه اندازی کارخانه از شرکت های دانش بنیان داخلی کمک گرفتیم و یک تیم را برای راه اندازی به کار گرفتیم.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه تجربه ای در راه اندازی دستگاه های خط تولید نداریم نمی توانیم زمان مشخصی را برای شروع کار کارخانه مشخص کنیم اما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که تا ۷۰ روز آینده کار راه اندازی خط تولید را به پایان برسانیم.

تعلل برای اشتغالزایی ممنوع

براساس اعلام مدیران شرکت زمزم، روند ساخت کارخانه قوطی سازی تا سال ۹۵ به خوبی پیش می رفت اما پس از آن به دلیل مشکلات ارزی روند تکمیل کارخانه به طول انجامید.

استاندار کرمانشاه نیز در نشست امروز بر تسریع در روند بهره برداری از کارخانه تاکید کرد و گفت: اقدام بنیاد مستضعفان برای احداث این کارخانه در کرمانشاه بسیار ارزشمند است با این حال ما از این بنیاد توقع داریم که هرچه زودتر آن را به بهره برداری برساند.

هوشنگ بازوند توضیح داد: بخشی از مشکلات افتتاح کارخانه قوطی سازی زمزم به دلیل تحریم ها بود اما مدت‌ها از زمان آغاز ساخت آن می گذرد و باید آن را به زودی به اتمام برسانیم.

وی تصریح کرد: در کرمانشاه با مشکلات عمده ناشی از بیکاری رو به رو هستیم و مردم توقع دارند که دولت به این مشکل رسیدگی کنند.

خلق فرصت از دل تحریم

استاندار کرمانشاه با اشاره به دست به کار شدن شرکت های دانش بنیان داخلی برای راه اندازی کارخانه قوطی سازی زمزم گفت: جنگ اقتصادی که آمریکا علیه ایران آغاز کرده است همچون دوران دفاع مقدس به جوانان ایران خودباوری داده است.

بازوند با تاکید بر اینکه از تحریم ها برای ایران فرصت می سازیم، گفت: پیشرفت هایی که کشور با وجود تحریم ها و شیوع بیماری کرونا به دست می آورد نشان می دهد که دشمنان نتوانسته اند ایران را متوقف کنند.

مرحله دوم کارخانه

زمزم قرار است بعد از راه اندازی مرحله نخست کارخانه روند ساخت مرحله دوم کارخانه که ساخت درب قوطی است را در پیش بگیرد اما مشکلات ارزی مانعی پیش روی این موضوع محسوب می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در نشست امروز ستاد تسهیل در رابطه با مرحله دوم این کارخانه گفت: رایزنی های لازم برای اختصاص ارز مورد نظر برای راه اندازی فاز دوم انجام شده است اما برای تسریع در امور به رایزنی دولت با بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی نیاز دارد.

محسن دارابی افزود: در صورتی که ارز مورد نیاز این کارخانه برای راه اندازی مرحله دوم تامین شود، میزان اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این واحد اقتصادی افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت زمزم نیز به موضوع مرحله دوم کارخانه اشاره کرد و گفت: ما برای آغاز روند فعالیت خود نیازمند تمدید ۲ ساله مدت زمان ال سی شرکت هستیم.

رستمیان با بیان اینکه این تمدید نیازمند دستور رییس جمهوری است، توضیح داد: این موضوع در دستور کار قرار دارد اما به دلیل مشکلات کرونایی نشست موردنظر تاکنون تشکیل نشده است؛ از این رو تقاضا داریم که نشست بررسی موضوع زودتر تشکیل شود.

طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در فصل بهار امسال، ۱۳.۸ درصد اعلام شده که نسبت به بهار سال قبل یک درصد کاهش نشان می دهد.

در فصل بهار ۹۹ ، کرمانشاه پس از استان های لرستان و چهارمحال و بختیاری رده سوم بیکاری را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه مرکز آمار ایران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خاورمیانه کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه مرکز آمار ایران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خاورمیانه کرمانشاه استانداری کرمانشاه مرکز آمار ایران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خاورمیانه کرمانشاه کارخانه قوطی سازی برای راه اندازی مرحله دوم دستگاه ها شرکت زمزم خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سال های اخیر منجر به پیشرفت های قابل توجه در صنایع مختلف شده است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان در کارخانه نوآوری آزادی (شعبه پارک فناوری پردیس) با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانسته است محصولی را در حوزه حمل و نقل به بازار عرضه کند.

آیه غفرانی هم بنیان گذار این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ایده اولیه تأسیس این مجموعه گفت: این شرکت از سال 1401 فعالیتش را در مرکز نوآوری دیجی‌کالا (دیجی‌نکست) واقع در کارخانه نوآوری آزادی آغاز کرده است. با وجود چالش های گسترده و متنوع در حوزه حمل و نقل،  تمرکز خود را بر حل مشکلات این حوزه با استفاده از فناوری های نو قرار داده که در نهایت منجر به تولید پلتفرم هوشمند مدیریت ناوگان حمل و نقل شد.

وی افزود: پلتفرم مدیریت ناوگان با هدف کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های پخش و حمل و نقلی، خدمات متنوعی را ارائه کرده است. این خدمات شامل یک پلتفرم جامع نرم افزاری در کنار انواع مختلف و متنوع ماژول‌های سخت افزاری می‌باشد. هدف اصلی ما، ایجاد یک بستر یکپارچه، هوشمند و مطمئن برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که بتوانند بهره‌وری فرایندهایشان را بهبود داده، کیفیت خدماتشان را بالا برده و با ابزارهای مختلفی که ما در اختیارشان قرار می‌دهیم هزینه‌های مربوط به سوخت، نگهداری تعمیرات و خسارات تصادفات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

غفرانی همچنین در خصوص امکانات این پلتفرم گفت: امکانات ارائه‌شده توسط سیستم مدیریت ناوگان شامل ۲ بخش نصب و راه‌اندازی ماژول‌های متنوع سخت افزاری و امکانات گسترده نرم افزاری است.

وی گفت: ماژول‌های سخت افزاری شامل نصب انواع مختلف ردیاب به منظور نظارت بر موقعیت لحظه‌ای خودرو و راننده، قفل هوشمند درب کابین، پایش اطلاعات مهم از کامپیوتر خودرو، پایش لحظه‌ای دما و رطوبت کابین جهت زنجیره حمل سرد و نصب دوربین کابین جهت رصد کامل و دقیق رخدادهای داخل کابین و جاده به صورت همزمان است.

هم بنیان گذار مجموعه کارپو ادامه داد: این شرکت توانسته است در کمتر از ۱ سال از آغاز فعالیت خود، عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده و به عضویت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و پارک فناوری پردیس در بیاید.

وی در خصوص برنامه های این شرکت در سال 1403 نیز گفت: این شرکت در ۲ سال اول تاسیس خود، تمرکز خود را صرفاً برروی نیازسنجی بازار و توسعه محصول گذاشت. اما در سال جدید برنامه ما ورود جدی به بازار در کنار توسعه و ارتقاء همیشگی محصول است.

غفرانی در پایان، حضور در کارخانه نوآوری آزادی را موجب تسهیل برخی از فرایندها مانند کسب برخی مجوزها، ارتباط راحت‌تر با بازار، شبکه سازی گسترده و حضور در محیطی پویا برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل