Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمدعلی رستمیان مدیرعامل شرکت زمزم ایران با اشاره به آخرین وضعیت پروژه در حال ساخت قوطی سازی زمزم کرمانشاه، گفت : این پروژه حدود ۱۴ تا ۱۵ سال پیش تصویب، اما از سال ۱۳۹۴ عملیات اجرایی آن آغاز شد.

او گفت : این پروژه تا سال ۱۳۹۷ با سرعت خوبی پیش رفت و قرار بود تا اواخر این سال افتتاح شود، اما تحریم ها، مسائل مالی و مشکلات انتقال ارز، اجرا و افتتاح آن را به تاخیر انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت زمزم بااشاره به اتمام مراحل احداث و خرید تجهیزات این کارخانه، افزود: نصب دستگاه‌ها و تجهیزات هم انجام گرفته و تنها مرحله راه اندازی آن‌ها باقی مانده، اما از آنجایی که تجهیزات خریداری شده خارجی هستند و باید توسط کارشناسان خارجی راه اندازی شوند، برای همین در بهمن سال گذشته تعدادی کارشناس به ایران آمدند و کار راه اندازی تجهیزات را شروع کردند.

او ادامه داد: با وجود اینکه کار راه انداری تجهیزات در حال انجام بود و پیش بینی می‌شد تا اواخر اسفند هم به پایان برسد، اما شیوع بیماری کرونا باعث شد تا کارشناسان خارجی به همین بهانه کشور را ترک کنند.

رستمیان گفت: از اردیبهشت ماه دوباره پیگیری‌های مجدانه‌ای را آغاز کردیم و مذاکرات متعددی با طرف خارجی انجام شد، ولی متاسفانه پاسخ دقیقی به درخواست‌های ما ندادند.

او افزود: با بی نتیجه ماندن این پیگیری‌ها، از خارجی‌ها قطع امید کردیم و در نهایت از حدود ۲۰ روز پیش تصمیم گرفتیم از ظرفیت شرکت‌های داخلی دانش بنیان برای راه اندازی دستگاه‌ها استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت زمزم ایران ادامه داد: در حال حاضر یک تیم دانش بنیان در قوطی سازی زمزم کرمانشاه مستقر شده و مشغول انجام مطالعات، بررسی، تست و رفع نواقص دستگاه‌ها هستند تا در سریعترین زمان ممکن پروژه را راه اندازی کنند.

او گفت: خوشبختانه در حال حاضر مشکل نقدینگی نداریم و تنها بحث راه اندازی تجهیزات است که مشغول انجام آن هستیم.

رستمیان بابیان اینکه پروژه قوطی سازی زمزم کرمانشاه به عنوان پروژه‌ای طولانی برای این شرکت حیثیتی شده، افزود: هرچند وضعیت پروژه بگونه‌ای نیست که مدت زمان دقیقی برای افتتاح آن اعلام کنیم، اما همه تلاش و توان خود را بکار می‌گیریم و پای کار آمده ایم تا ظرف ۷۰ روز آینده این پروژه افتتاح شود.

او افزود: با وجود اینکه در کشور یازده کارخانه زمزم داریم و هر شش ماه یکبار به آن‌ها سرکشی می‌کنیم، اما برای تسریع در ساخت پروژه کرمانشاه هر هفته یک روز را به آن اختصاص می‌دهیم و به این استان می‌آییم تا به قول خود عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت زمزم ایران گفت: پس از افتتاح این کارخانه بازهم به همراهی و حمایت مسئولین ارشد استان بویژه در بحث بازپرداخت تسهیلات نیاز داریم .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن معدن و تجارت واحد صنعتی قوطی سازی مدیرعامل شرکت زمزم قوطی سازی زمزم راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است