Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارخانه قوطی‌سازی سینا کرمانشاه که کار ساخت آن از سال ۹۶ شروع شده بود، روز سه‌شنبه با حضور سید «پرویز فتاح» رییس بنیاد مستضعفان و «هوشنگ بازوند» استاندار کرمانشاه با ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان در مراسم افتتاح این واحد صنعتی در جمع خبرنگاران گفت: تامین قوطی های آلومینیومی نوشیدنی های گازدار، یکی از نیازهای کشور بود که سالانه باعث خروج صدها میلیون دلار ارز از کشور می شود؛ لذا بنیاد مستضعفان با انجام سرمایه گذاری کلانی در این بخش، کارخانه ای بزرگ را احداث کرد که از خروج ۵۰ میلیون دلار ارز برای تامین قوطی نوشیدنی های گازدار جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حمیدرضا شیران» افزود: کارخانه قوطی سازی در کرمانشاه با سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد تومان احداث شده است که بزرگترین سرمایه گذاری کنونی در غرب کشور است.
وی با بیان اینکه با بهره برداری از این کارخانه، سالانه ۷۶۰ میلیون قوطی نوشیدنی گازدار تولید می شود، گفت: با افتتاح این کارخانه، تولیدات آن باعث می شود تا یک گام به خودکفایی کشور در تولید این قوطی های آلومینیومی نزدیک تر شویم و ظرفیت تولید قوطی های ۳۳۰ و ۲۵۰ سی سی در کشور، به میزان ۵۰ درصد افزایش می یابد.
شیران با اشاره به تاثیرات این سرمایه گذاری کلان بنیاد مستضعفان در اشتغال زایی برای جوانان کرمانشاهی خاطرنشان کرد: احداث این کارخانه بزرگ در کرمانشاه، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را برای حدود ۵۰۰ نفر از جوانان و نیروهای متخصص این استان فراهم می کند و قرار است تا نیروهای بومی منطقه، نیاز نیروی انسانی این کارخانه را فراهم کنند.
مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان گفت: این کارخانه یکی از مدرن ترین و به روزترین کارخانه های تولید قوطی در منطقه خاورمیانه است که تولیدات آن می تواند صادراتی معادل ۱۵ میلیون دلار را برای کشور داشته باشد.
به گفته وی، راه اندازی این کارخانه در اوج تحریم ها و در شرایطی انجام شد که نیروهای خارجی، از هرگونه کمک برای راه اندازی و بهره برداری آن خودداری کردند و تمام مراحل نصب و بهره برداری از تجهیزات آن، به دست نیروهای متخصص داخلی انجام شد و چنین دستاوردی برای نخستین بار در کشور به دست آمد که این موفقیت به عنوان نمادی از خودباوری در جهت تحقق جهش تولید، ستودنی است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت هم اکنون دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.
براساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در تابستان سال گذشته ۱۴.۲ بود که این آمار در تابستان امسال با یک درصد افزایش به ۱۵.۲ دهم درصد رسید.
نرخ بیکاری استان‌ در بهار امسال نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشت و به ۱۳.۸ درصد رسیده بود.
مسوولان استان، علت افزایش نرخ بیکاری کرمانشاه را شیوع بیماری کرونا و تعطیل شدن بسیاری از مشاغل عنوان می کنند که افزایش جمعیت افراد جویای کار را به دنبال داشته است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان سرمایه گذاری بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی اینبار شگرد جدیدی را برای ریختن خون انسان‌های بی‌گناه و در راس آنها کودکان درپیش گرفته و با جاگذاری مواد منفجره در داخل قوطی‌های کنسرو به قتل و کشتار در این باریکه ادامه می‌دهد.

به گزارش مشرق، منابع رسانه‌ای گزارش دادند نظامیان رژیم صهیونیستی در خانه‌های رها شده در نوار غزه قوطی‌های مواد غذایی جاگذاری می‌کنند که داخل آنها مواد منفجره قرار دارد. کودکان و زنان و مردان گرسنه زمانیکه به خانه‌های مخروبه‌شان باز می‌گردند و این قوطی‌ها را می‌بینند به گمان اینکه مواد غذایی است، آنها را باز می‌کنند و یکباره منفجر می‌شوند.

طبق گزارش خبرگزاری سما، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی نوار غزه در بیانیه‌ای در این باره فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی عمدا مواد منفجره را در خانه‌های اهالی نوار غزه جاگذاری می‌کند تا تعداد شهدای حملات وحشیانه خود را بیشتر کند.

در این بیانیه آمده است: ما نسبت به وقوع مکرر انفجار مواد منفجره به جا مانده از ارتش رژیم اشغالگر در منازل شهروندان به ویژه آنهایی که به شکل قوطی‌های کنسرو هستند، هشدار می‌دهیم.

این دفتر از مجروح شدن چند تن از اهالی غزه در نتیجه منفجر شدن این قوطی‌ها خبر داد و اعلام کرد که آخرین مورد آنها «محمد یاسر سمور» ۱۴ ساله بود که در نتیجه انفجار یک قوطی منفجره در منطقه «الزنه» در «خان‌یونس» به شدت مجروح شد.

طبق این بیانیه، سمور در حال جستجوی وسایل شخصی خود در داخل خانه بمباران شده‌شان بود و قوطی‌ مواد غذایی را پیدا و آن را باز کرد و در نتیجه انفجار این قوطی دچار قطع عضو شد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی نوار غزه در ادامه اقدام رژیم صهیونیستی برای جاگذاری مواد منفجره در قالب قوطی‌های کنسرو در خانه‌های فلسطینی‌ها در این باریکه را محکوم کرد.

در ادامه این بیانیه اعلام شده است: اشغالگران گویی راضی به کشتار مردم ما با بمباران مستقیم نبودند و به همین دلیل از فریب کنسروهای حاوی بمب برای افزایش تعداد شهدا و مجروحان به ویژه کودکانی که نمی‌توانند این مواد منفجره را تشخیص دهند، استفاده می‌کند. بر اساس برآوردهای سازمان ملل، حدود ۱۰ درصد از گلوله‌ها و بمب‌های پرتاب شده توسط ارتش رژیم اشغالگر که بیش از ۷۵ هزار تن مواد منفجره تخمین زده می‌شود، منفجر نشده‌اند.

این دفتر همچنین اعلام کرد: این بدان معنا است که حدود هفت هزار و ۵۰۰ تُن گلوله و بمب در خیابان‌ها، زمین‌ها و منازل شهروندان، در میان آوار و زیر آوار وجود دارد.

این دفتر همچنین از جامعه جهانی خواست تا تیم های مهندسی تخصصی و کارشناسان مواد منفجره را وارد نوار غزه کنند و به مقامات ذیصلاح محلی در این بخش توانایی‌های فنی لازم را برای مقابله با این مواد منفجره به جا مانده و رفع خطر آنها ارائه دهند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳