Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ علی‌رغم تمام کارشکنی‌های کارشناسان خارجی آغاز فعالیت بزرگترین کارخانه قوطی سازی ایران به همت متخصصان داخلی سالانه ۵۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی به همراه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، کارخانه قوطی‌سازی سینا در سال جهش تولید با سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان پیشرفته‌ترین کارخانه قوطی‌سازی کشور به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی این کارخانه در حالی اتفاق افتاد که هیچ‌یک از شرکت‌های سازنده دستگاه‌ها و صاحبان فناوری در کشورهای سازنده به بهانه تحریم‌ها حاضر به حضور در کشور برای راه‌اندازی دستگاه‌هایی که فروخته‌اند نشدند.

این مسئله فرصتی شد تا تمام این تجهیزات و دستگاه‌های پیچیده با توان و تخصص مهندسان و کارشناسان ایرانی به صورت بومی راه‌اندازی شود. حتی مغز این کارخانه که نرم‌افزار آن است نیز توسط مهندسان ایرانی به صورت کامل بازنویسی و طراحی شد.

افزایش 50 درصدی ظرفیت تولید قوطی‌های 330 و 250 سی‌سی در کشور، بزرگترین سرمایه‌گذاری حال حاضر در غرب کشور به میزان 2000 میلیارد تومان با ظرفیت اسمی تولید 760 میلیون قوطی در سال، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای 500 نفر از جوانان، جلوگیری از خروج سالانه 50 میلیون دلار ارز از کشور، ارزآوری 15 میلیون دلاری در سال برای کشور از محل صادرات برای اولین بار در کشور از ویژگی‌های این کارخانه است.

عرفان خسرویان مدیرعامل کارخانه قوطی سازی سینا‌کن در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری ارزی این پروژه 59/6 میلیون یورو و سرمایه‌گذاری ریالی آن بیش از 110 میلیارد تومان است.

متخصصان ایرانی چرخ تولید در بزرگترین کارخانه قوطی‌سازی کشور را به حرکت درآوردندهدیه 8.5 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به پرستارانورود بنیاد مستضعفان برای کمک به طرح محله محوری مبارزه با کرونا

 

عرفان خسرویان مدیرعامل کارخانه قوطی سازی سینا‌کن در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری ارزی این پروژه 59/6 میلیون یورو و سرمایه‌گذاری ریالی آن بیش از 110 میلیارد تومان است.

وی گفت: از محل وام ارزی پروژه به مبلغ 59 میلیون یورو، تاکنون معادل 43.9 میلیون یورو LC گشایش یافته که 37.9 میلیون یورو آن توسط پروژه دریافت شده و دریافت مانده تسهیلات که گشایش نیافته منوط به موافقت بانک صنعت و معدن جهت تمدید مهلت بازپرداخت و دوران مشارکت است.

خسرویان عنوان کرد: طی نامه‌ای از طرف رئیس بنیاد مستضعفان به رئیس‌جمهور تمدید دوره مشارکت و بازپرداخت به 12 سال درخواست شده و با وجود پیگیری‌های انجام شده پاسخی داده نشده است.

وی بیان کرد: این کارخانه محصولاتی همچون قوطی‌های آلومینیومی 250 و 330 سی‌سی را دارد و به صورت مستقیم می‌تواند برای بیش از 140 نفر اشتغالزایی ایجاد کند و به طور غیرمستقیم 500 نفر اشتغالزایی دارد.

خسرویان با اشاره به اینکه مقدمات این پروژه از حدود 13 سال پیش فراهم شده است گفت: از سال 94 دستگاه‌ها وارد خط شده‌اند و تمامی ماشین‌آلات تا سال 97 به پروژه انتقال پیدا کردند.

وی با بیان اینکه عملیات تکمیل ساخت سوله و ساختمان‌های جانبی سال 97 به پایان رسیده است افزود: تا سال 90 هیچ پیشرفتی در پروژه وجود نداشته و برای نصب و راه‌اندازی دستگاه‌ها شرکت شولر که پیمانکار نصب و راه‌اندازی بوده به دلیل اتمام دوره قرارداد مخالفت کرده و حضور پیدا نمی‌کند و طرف‌های خارجی دیگر نیز از شهریور 97 برای این پروژه دعوت به کار شدند که به دلیل موج جدید تحریم‌های بین‌المللی امکان حضور مؤثر را نداشتند و پروژه را ترک کردند.

خسرویان بیان کرد: عملا تا خرداد 99 دستگاه‌ها به صورت ناقص نصب شدند به این صورت که هیچکدام از این دستگاه‌ها راه‌اندازی نشدند اما از مرداد 99 با یک تصمیم جسورانه متناسب با شعار سال مقرر شد که کار به دانشمندان و متخصصان داخلی سپرده شود.

مدیرعامل کارخانه قوطی سازی سینا‌کن گفت: این تیم موفق شد در کمتر از چهار ماه نصب و راه‌اندازی دستگاه‌ها را تکمیل کند و کارخانه برای افتتاح آماده شود.

وی با بیان اینکه این پروژه یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاری‌های غرب کشور است عنوان کرد: با توجه به اینکه استان کرمانشاه از استان‌های مرزی و غربی کشور است و مشکل بیکاری یکی از عارضه‌های جدی در آن محسوب می‌شود این صنعت و طرح ملی بسیار برای آن قابل اهمیت است.

خسرویان با اشاره به اینکه خط تولیدی که در این پروژه وجود دارد در هیچ جای کشور نیست گفت: این خط تولید در دنیا استثنایی است زیرا برای اولین بار در دنیا نصب شده و عمده خط تولیدها توسط یک شرکت آمریکایی نصب می‌شده که به دلیل تحریم‌ها امکان‌پذیر نبود اما خط تولید کنونی با سفارش و تکمیل مهندسان ایرانی انجام شده است.

وی افزود: ویژگی این خط این است که خط توسعه آن در کشور می‌تواند ادامه پیدا کند و دانش راه‌اندازی و نگهداری این خط در کشور بومی‌سازی شده است.

خسرویان بیان کرد: تمام این خط با همکاری مهندسان کرمانشاهی تکمیل و راه‌اندازی شده و در مرحله بهره‌برداری نیز جوانان کرمانشاهی هستند که طرح‌های کارخانه را ادامه می‌دهند.

وی درباره تأمین برق مورد نیاز کارخانه گفت: در زمینه نیاز کارخانه قوطی‌سازی به 6000 کیلووات برق با هزینه حدود 28 میلیارد ریال اعتبار با تمهیداتی که از سوی شرکت زمزم ایران صورت گرفت یک چهارم از حجم فوق خریداری شده و مابقی نیز در دست انجام است.

حمیدرضا شیران مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان با اشاره به افتتاح بزرگترین پروژه سرمایه‌‌گذاری غرب کشور اظهار داشت: تأمین قوطی‌های آلومینیومی نوشیدنی‌های گازدار، یکی از نیازهای کشور بود که سالانه باعث خروج صدها میلیون دلار ارز از کشور می چ‌شود؛ بنابراین بنیاد مستضعفان با انجام سرمایه‌گذاری کلانی در این بخش، کارخانه‌ای بزرگ را احداث کرد که از خروج 50 میلیون دلار ارز برای تأمین قوطی نوشیدنی‌های گازدار جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان افزود: کارخانه قوطی سازی در کرمانشاه با سرمایه گذاری 2 هزار میلیارد تومانی احداث شده است که بزرگترین سرمایه گذاری حال حاضر در غرب کشور است.

شیران با بیان اینکه با بهره‌برداری از این کارخانه، سالانه 760 میلیون قوطی نوشیدنی گازدار تولید می‌شود گفت: با افتتاح این کارخانه، تولیدات آن سبب می‌شود تا یک گام به خودکفایی کشور در تولید این قوطی‌های آلومینیومی نزدیک‌تر شویم و ظرفیت تولید قوطی‌های 330 و 250 سی سی در کشور به میزان 50 درصد افزایش می‌یابد.

مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی بنیاد مستضعفان گفت: این کارخانه یکی از مدرن‌ترین و به روزترین کارخانه‌های تولید قوطی در منطقه خاورمیانه است که تولیدات آن می‌تواند صادراتی معادل 15 میلیون دلار را برای کشور داشته باشد.

وی افزود: راه‌اندازی این کارخانه در اوج تحریم‌ها و در شرایطی انجام شد که نیروهای خارجی، از هرگونه کمک برای راه اندازی و بهره‌برداری این کارخانه خودداری کردند و تمام مراحل نصب و بهره‌برداری از تجهیزات آن، به دست نیروهای متخصص داخلی انجام شد و چنین دستاوردی برای نخستین بار در کشور به دست آمد که این موفقیت به عنوان نمادی از خودباوری در جهت تحقق جهش تولید، ستودنی است.

هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه اظهار داشت: ارزش این کارخانه با قیمت امروز بیش از یک هزار و 400 میلیارد تومان است که با سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انجام شده است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه قوطی، در تکمیل زنجیره مواد غذایی و نوشیدنی‌ها یک کالای بسیار بااهمیت است از این رو این پروژه می‌تواند در توسعه و تأمین نیاز کارخانه‌های تولید نوشابه و نوشیدنی‌های دیگر بسیار مثمرثمر باشد.

خسرویان گفت: از بنیاد مستضعفان و بانک صنعت و معدن انتظار داریم که در تکمیل حلقه‌های دیگر این پروژه به خصوص درب قوطی که یک کالای وارداتی و حائز اهمیت است و زمین و زیرساخت راه‌اندازی آن نیز مهیا است نیز جدیت داشته و در این راه سرمایه‌گذاری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ظرفیت تولید این کارخانه بیش از 12 هزار تن در سال است بیان کرد: این پروژه که از یک سال و نیم پیش آماده بهره‌برداری شده بود به دلیل خروج آمریکا از برجام و اتخاذ تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان در مرحله تست نهایی متوقف شده بود و شرکت آلمانی نتوانست برای تست نهایی به ایران بیاید ولی به لطف الهی و همت متخصصان داخلی نهایی شد.

حاتمی عنوان کرد: برای تکمیل زنجیره تولید قوطی با دو نیاز دیگر مواجه هستیم که شامل درب قوطی و کویل آلومینیومی است و به دلیل اینکه مواد اولیه آن در کشور وجود ندارد سالانه 50 هزار تن واردات این دو محصول را داریم و از این رو از بنیاد مستضعفان یا هر سرمایه‌گذار دیگری دعوت می‌کنیم که در این دو زمینه‌ فعالیت کنند و دولت نیز تمام امکانات لازم از جمله زمین، تسهیلات و سایر امکانات و حمایت‌های لازم را در اختیارشان قرار می‌دهد.

انتهای پیام/832/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سال رونق تولید کارخانه استانداری کرمانشاه تحریم های ایران بنیاد مستضعفان سال رونق تولید کارخانه استانداری کرمانشاه تحریم های ایران بنیاد مستضعفان کارخانه قوطی سازی سینا بنیاد مستضعفان میلیارد تومان سرمایه گذاری راه اندازی بهره برداری میلیون دلار میلیون یورو نوشیدنی ها تولید قوطی دستگاه ها غرب کشور انجام شد تحریم ها خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد