Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رشیدی در بازدید از کارخانه قوطی سازی زمزم گفت: واحد قوطی سازی کرمانشاه که توسط بنیاد مستضعفین تامین اعتبار شده، امروز ۵۰ میلیون دلار در سال صرفه جویی ارزی برای کشور ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، محمد رشیدی امروز دوشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه کاشی بیستون و قوطی سازی زمزم اظهار داشت: این واحدها از واحدهای برخط ما هستند که در حال حاضر با تمام توان و حجمشان فعالیت می کنند و جزو واحدهای موفق به شما می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه افزود: واحد کاشی سازی بیستون صددرصد خصوصی است و اخیراً در حال ایجاد فاز دیگری در شهرک صنعتی زاگرس هستند که با این کار چند خط دیگر به تولید اضافه خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: این واحدها به لحاظ تولید مشکلی ندارند اما صادرات آنها با ارز نیمایی صورت می گیرد که با این کار از سود آنها کاسته شده و تولید کنندگان متضرر می شوند لذا وزارت صمت باید به صورت جدی این موضوع را پیگیری کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: واحد قوطی سازی کرمانشاه که توسط بنیاد مستضعفین تامین اعتبار شده، امروز ۵۰ میلیون دلار در سال صرفه جویی ارزی برای کشور ایجاد کرده است.

وی بیان داشت: نکته حائز اهمیت اینکه مهندسین آلمانی برای راه اندازی و نصب دستگاه‌هایی که از آنها خریداری شده بود، به خاطر شرایط تحریمی و جنگ اقتصادی که به صورت جدی با آن درگیر هستیم، حاضر نشدند اما جوانان ما با اقتدار توانستند این دستگاه‌ها را راه اندازی کنند که البته این خود یک صرفه جویی محسوب می شود.

رشیدی افزود: حضور جوانان در عرصه های مدیریتی، صنعتی و اقتصادی می تواند کشور را نجات دهد و این همان موضوعی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند.

وی ادامه داد: البته مشکل این کارخانه مشکل سرمایه در گردش و تامین وثیقه است که به این منظور ۲ ماه پیش جلسه ای با صنعت و معدن داشتیم و آنها آمادگی خود را برای حمایت سرمایه در گردش اعلام کردند و امیدواریم برای تامین وثیقه نیز بنیاد مستضعفین کمک کند تا این واحد با ظرفیت بالا بتواند فعالیت کند.

رشیدی گفت: این واحد هم ظرفیت کارخانه نوشابه زمزم کرمانشاه را تامین می کند و هم ۴۰ درصد ظرفیت کشور را در بحث تأمین قوطی بر عهده دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: " درب قوطی" را در حال حاضر وارد می کنیم و امیدوارم زنجیره تکمیلی آن که ساخت "درب قوطی" است در کرمانشاه راه اندازی شود که البته برای این مورد، بانک اعلام آمادگی کرده که برای کسانی که قصد دارند در این راستا سرمایه گذاری کنند تسهیلات پرداخت کند.

رشیدی افزود: به حمدالله امروز تمام کارهای فنی، مهندسی و تعمیرات این کارخانه را جوانان انجام می دهند و ما بی نیاز از شرکت های فروشنده این دستگاه‌ها هستیم و نیازی به خدمات آنها نداریم.

وی همچنین از حمایت های آقای فتاح جهت راه اندازی این واحد و اعتمادی که به جوانان و مردم کرمانشاه داشت صمیمانه تقدیر کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: راه اندازی قوطی سازی صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری با بیان اینکه این طرح در حال حاضر بیش از ۴۱ درصد پیشرفت کاری دارد افزود: عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور از جمله پتروشیمی دهدشت جدی است.
عملیات اجرایی پتروشیمی دهدشت در دشت چهار هزار و ۵۰۰ هکتاری کلاچو در پنج کیلومتری دهدشت، در سال ۱۳۸۶ آغاز شد.
پتروشیمی دهدشت در مسیر خط لوله اتیلن غرب (باختر) کشور معروف به پتروشیمی‌های خط دنا قرار دارد.
خط دنا از یک واحد الفین گچساران و چهار واحد تولید پلی اتیلن (HDPE) به نام‎‌های پتروشیمی دهدشت، ممسنی، کازرون و بروجن تشکیل شده است.
نصب ۲ مخزن ۶۴ تنی، انجام ۶۰ هزار تن خاکبرداری و سه هزار و ۸۰۰ متر آرماتور بندی از بخش‌های مهم اجرا شده این طرح است.
۴۰ درصد محصول پتروشیمی دهدشت (پلی‌اتیلن سنگین که آخرین تکنولوژی روز دنیا را دارد) برای بازار داخل و ۶۰ درصد آن برای بازار‌های خارجی و ارزآوری برای کشور پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است